The Painted Dresser

Hvis du følger mig på Facebook, ville du have set et billede der ligner denne ...

Det gør kinda ligner birk tapet som nogle af jer gættede, men i virkeligheden dens den pseudo maleriet standen handyman har sat op i vores garage. For at forhindre maling fra at få overalt, han hæftet plast dropsheets til en af ​​bjælker. De ruller op og er bundet med velcro stropper, når de ikke er i brug - og du kan se, at i tre år, de har fået en masse brug. Ligesom denne weekend, hvor denne smukke

fik en frakke af Martha Stewart's Schoolhouse Skifer maling og er nu ser ud som dette ...

LOVE. Jeg var på udkig efter en mælkeagtig, humørsyg, noget historisk bluey-grå-grøn farve og hvem der gør det bedre end Martha? Malingen vil se mørkere, når kommoden er flyttet ind. En mere pels * og en polering af den oprindelige hardware og vi kan flytte kommoden tilbage ind i stuen. Rummet kommer sammen, langsomt, men sikkert.
* Vidste du, at olie-baserede malinger er ikke længere sælges eller fremstilles i Canada? Vi brugte en højglans olie på Chloe's mini-stol og at ting har taget helt at slå, og det stadig ikke har tilhugget. Vi ønskede det samme holdbar olie finish til kommoden, men uden held. Butikker sælger deres resterende lager af oliebaseret maling og grundere, og når de er væk, er de væk.

Ingen kommentarer: