Ghost Busting

Yorba Linda kirkegård blev grundlagt i 1858 af Bernardo Yorba. Han modtog tilskuddet til 13.000 acres af Rancho Canon de Santa Ana fra den mexicanske guvernør i 1834. Jeg kan se den lille kirkegård, som nu er omgivet af bolig-numre, fra min baghave på den anden side af Santa Ana Canyon.

Jeg har aldrig set et spøgelse der.

Alvina de los Reyes siges at være den \ "Pink Lady, \" et spøgelse, der hjemsøger kirkegård den 15. juni i lige år. Historien er, at hun blev dræbt i 1910, da hun faldt fra en vogn på vej hjem fra en high school dans.

Ingen ved, hvordan denne historie kom i gang - det var sandsynligt, sammensat til at underholde og begejstre unge - men jeg kan hjælpe med at løse dele af mysteriet.

På Family History Center i Orange - på en gade opkaldt efter Bernardo Yorba far - er en bog, der viser betalinger for kirkegården parceller i Yorba Linda Kirkegård. Frank Reyes købte to grunde er der i 1910. En for Alvina de los Reyes, der var 31, da hun døde den Dec 2, 1910. Den anden betaling var for Alavina de los Reyes, der blev født den 25. Nov, 1910 og døde 28 dage senere.

Døende da hendes barn var bare en uge gammel, var Alvina død et resultat af fødsel? Ikke ifølge Orange County døden optegnelser på mikrofilm på Orange FHC. Der hedder det, at hun døde af lungebetændelse, og hendes spædbarn døde af athrepsia infantum eller manglende trivsel. Under alle omstændigheder blev Alvina ikke på vej hjem fra en dans.

Et andet mysterium bekymringer Alvina oprindelse. Ifølge Yorba Linda Historie hjemmeside, kender ingen, der Alvina de los Reyes var. En slægtning, en grand nevø, mener hendes pigenavn var Entrada. En fætter mener det kan have været Estrada. Heldigvis, hendes børn kendte hendes pigenavn.

I 1910 folketællingen for Yorba township i Orange County (fundet på Ancestry.com), er Alvina hustru til Francisco Reyes og mor til syv børn.

Indekset til Californien Død Records lister nogle af hendes børn, herunder Isadore og tvillingerne Frank og Rosa. Deres mors pigenavn er opført som Bustamante.

Yderligere rode rundt i folketællingen og død optegnelser viser, at Alvina far døde, da hun var ung og hendes mor, hvis pigenavn var Estrada, giftede sig igen en mand ved navn Andrade. Andrade og Estrada er tæt på at navnene husker Alvina levende fætre, der viser, er der ofte et gran af sandhed i mange af de historier, overleveret gennem generationer.

Bortset fra, for mig i hvert fald, og espicially i dette tilfælde. Spøgelseshistorier

Ingen kommentarer: