Er Mike Bloomberg Opstiller til noget? Opdateret

22 marts 2011

På trods af at han er insisterede omkring tusind gange, at han ikke er interesseret i Det Hvide Hus, kunne du ikke kritiseres for at få en fornemmelse af borgmester Bloomberg kører for NOGET at dømme ud fra denne nye annonce han lige har købt sig selv.

Viceborgmester Howard Wolfson gav NY1 et smugkig på SKD-producerede annonce, \ "Independence, \" tidligere i dag, med stationen siger, at det er en modvægt til \ "den næsten $ 3 millioner i annoncer \", at fagforeningerne har luftet over for Bloomberg og hans foreslåede budget (samt underviser ansættelse og fyring) i sidste måned. (Og det er ikke engang at nævne hans cringeworthy godkendelse ratings.)

"Den ene side er blevet præsenteret på tv, og nu er det tid at præsentere den anden side,''Wolfson fortalte" Inside City Hall "anker Errol Louis. Han sagde også, det er ikke om hverken formandskabet eller - gisp - kvart Bloomberg udtrykket: "Borgmesteren har sagt gentagne gange at han ikke kører for noget andet, dette er hans sidste job i folkevalgte hverv, men han kæmper for at få hans synspunkter derude. \ "


Ingen kommentarer: