Jeg fandt dette indlæg fra den altid provokerende Dr. Ellen Weber meget interessant. Det kaldes, Blame ind på hjernen og i stillingen, hun tilbyder 25 grunde, som vi måske ikke komme ud af vores hjulspor og måder at overvinde disse barrierer ved at arbejde med vores regenerativ hjerne beføjelser. Her er to, der virkelig giver genlyd med mig:

3. Tak en fyr arbejdstager i en personlig realisering Brain faktum:. Velvære kommer delvist fra og næres af serotonin kemiske hormoner, der ledsager handlinger af venlighed.

8. nysgerrighed og engagere andre omkring dig. Rør Brain kendsgerning: Forelæsninger og samtaler arbejde mod lytteren hjerner, og fordel taler efterretninger alene, mens ikke at drage fordel af lytteren indsigt.

15. Opret i stedet for at kritisere. Brain faktum: Kynisk eller kritiske tankegang bogstaveligt blok kreativitet, begrænse talent i dig eller andre, og stomp ud innovation.

17. Inspirere novelyoung ideer. Brain faktum: Plasticitet giver folk i alle aldre og baggrunde til ReWire deres hjerner på måder, der trives fra unge og adrætte købmandskab.

OK, jeg kunne ikke vælge kun to, og måtte trække mig væk fra listen. Gå læst alle 25 og gør noget fantastisk i dag!

Ingen kommentarer: